fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Skådespelare/sångare till biroller + sminkös sökes till pjäsen 'Fannys forgotten music'


Pjäsen spelas på engelska och är skriven av Kristina Rosenhall och planeras att spelas våren 2020 på Teaterverket

Fannys Musik som är baserad på en sann historia. Fanny är en talangfull kvinna bosatt i 1800-talets Berlin. Hon drömmer om en karriär som pianist och kompositör men p.g.a tidens strikta normer förbjuds hon att fullfölja sin bana och förväntas att anpassa sig till en framtid som mor och maka. När det står klart att hennes tillika begåvade bror Felix kommer att få en karriär inom musiken är Fannys enda utväg att få sin musik spelad i hemlighet genom hennes bror som sen gör sig en kometkarriär på deras musik.

I nutid forskar en student Elizabeth i hennes öde och får upp ett spår till hennes förlorade musik.

Roller som eftersöks är två biroller:
HERR BOCH Förläggare. Ålder: 30-50 år
DOROTHEA, Fannys faster från Frankfurt. Författare och mycket liberal. Tränar Fanny i hemlighet. Ålder: 40-50
 
produktionen söker även efter en sminkös. 
 

Vid intresse av medverkan kontakta Krisitna Rosenhall: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Förutsättningar för medverkan

Du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att delta vid en enstaka läsning. Vill du däremot vara med löpande i denna grupp eller i en av Teaterverkets produktioner som skådespelare eller regissör är medlemskap en förutsättning. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.