fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Skådespelare sökes till biroll i Scener ur ett äktenskap!

En manlig skådespelare sökes till rollen som Palm.

Vi söker dig som vill ansluta till vårt härliga gäng.

Vi letar efter en manlig skådespelare i 35-årsåldern som har ”gatan” ”orten” i kroppen plus att vi gärna ser sökande som inte är typiskt svenska, men har man ”gatan” i sig kan man söka ändå - för det är det viktiga. Rollen Palm ska vara en charmig, varm prick med glimten i ögat och fötterna på jorden. Man kan säga att det är en biroll men det är samtidigt en scen på cirka 15 sidor och skådespelaren kommer att inleda pjäsen och vara med i ca 30 min i vårt gigantiska skillsmässoepos. Det är mycket repliker så teatervana krävs.

Repstart 5 januari och premiär på alla hjärtans dag med:

repetitioner, 5, 7, 9, 11, 12, 14, 16, 21, 25, 28 januari och

föreställningar den 14, 15, 16, 20, 21 och 22 februari 2020.

Projektet har ingen budget och alla gör det utan lön, på sin fritid - för att det är kul och berikande :)

Teamet bakom uppsättningen är: Skådespelare: Tina Friberg & Carl Kumlin, Regissör: Martin Aliaga Bungerfeldt, Koordinator: Lou Grundström, Ljusdesigner: Rebecka Sjöström, Kostymör/Maskör: Anna Negri, Rekvisitör: Pia Johansson Goldmann, Scenograf: Marcello Jordan.

Vid intresse vänligen kontakta regissör Martin på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska göra någon av rollerna i uppsättningen behöver du bli medlem i Teaterverket 2019. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.