fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Kandidera till Teaterverkets styrelse 2020/2021

Teaterverkets årsstämma - och möjlighet att kandidera som ledamot till styrelsen! 

Vår toppenfina förening växer så det knakar. Nya möjligheter och utmaningar gör arbetet med såväl organisation som administration extra viktigt - och så klart extra spännande!

Inför årsstämman den 25:e maj finns det möjlighet för dig som är engagerad i Teaterverkets verksamhet att föreslå kandidater till styrelsen - antingen dig själv eller någon annan du tycker skulle passa. Uppdraget är ideellt och det innebär både ansvar, engagemang och arbete på egen tid. Styrelsemöten sker varannan månad där deltagande är ett villkor.

Styrelsen består i dag av åtta stycken drivna och sakkunniga ledamöter; några har varit engagerade i arbetet en längre tid och några har tillträtt nyligen.

Då styrelsens arbete dels omfattar enklare rutinärenden såväl som ett större och mer långsiktigt planeringsarbete för verksamheten skulle vi uppskatta om den som föreslås som kandidat kanske har tidigare erfarenhet av strategiskt arbete inom större organisationer eller bolag. Har personen kanske dessutom kunnighet inom exempelvis ekonomi, juridik och förhandling är detta så klart ett plus.

För att kandidera själv eller rekommendera någon annan till en styrelsepost för verksamhetsåret 2020/2021 mailar du så snart som möjligt en presentation till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.