fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Pjäsen Måsen söker skådespelare

Projektet är igång och repeterar -  ta chansen och sök! 

Måsen är en av Tjechovs mest kända pjäser. En dramatisk kärlekskarusell, där alla älskar någon de inte kan få och samtidigt som de brottas med livets stora frågor. 

Måsen söker skådespelare till rollen:
 


Rollen som Sjamrajev, en äldre herre. Skådespelaren kan dock vara i åldern 25-80.  

Pjäsen regisseras av Seija Själander, dramapedagog och regissör som tidigare regisserat ”En liten slant” och ”Drottning K” på Teaterverket, två mycket lyckade produktioner!

Repetitionerna sker tisdagar mellan 18-22 och onsdagar 18-21 fram till midsommar och sen från mitten augusti igen fram till premiären i september. Repuppehåll under sommaren 24 juni-16 augusti. Med hänsyn till Corona kan vissa repetitioner komma att ske online via Zoom.

Föreställningarna kommer att spelas under perioden 23 september - 3 oktober på Teaterverket Svea.

Skicka din intresseanmälan med information om tidigare erfarenheter till regissören Seija Själander: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska göra någon av rollerna i uppsättningen behöver du bli medlem i Teaterverket 2021. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.