fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Regigrupp online

 Regisserar du teater, eller ska just börja regissera, och vill ha en grupp att bolla och utbyta erfarenheter med?

Vi undersöker nu intresset för just en sådan grupp, som kommer att samordnas av Teaterverket-medlemmen Seija Själander, som själv har regisserat ett antal uppsättningar. Träffarna kommer att ske online under april och maj.

Gruppen är för dig som vill utveckla dig inom regi och scenkonst och också vill utveckla dig själv via konsten. Tanken är samla deltagare som med ett öppet sinne vill använda sig själva och sina egna erfarenheter i sitt konstnärliga arbete - och i utbytet inom gruppen. Exakt utformning av träffarna och samtalen kan gruppen enas kring tillsammans. Grundtanken är ett ömsesidigt givande och tagande inom gruppen; att tillsammans få bolla, diskutera och utvecklas i sitt konstnärliga regiarbete.

För dig som just har eller ska börja regissera kan också möjlighet finnas att få vägledning av Seija i hur du kan göra för att komma igång.

Tanken är att träffas online en gång i veckan under april och maj, totalt ca 8 gånger, ca 10-12 personer.
Föreslagen tid är söndagseftermiddagar. Eventuellt kan även kvällstid måndag eller torsdag vara möjlig tid.

Tycker du detta låter intressant? Hör av dig till Seija Själander: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i produktionen som skådespelare eller regissör behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.