fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Skådespelare sökes till pjäsen Origo

 

 

Manliga skådespelare till föreställningen Origo. Föreställningen kommer att spelas upp på Teaterverkets Stora Scen den 11-13 november.

Om föreställningen
Föreställningen Origo är en nyskriven svart komedi om komplexiteten i medmänskligt samspel. I föreställningen möter vi vännerna Cleo, Denise och Ida samt deras respektive partners Douglas, Kristoffer och Walter. Utöver teater finns enstaka fragment av acapella-sång och dans insprängt i handlingen.

Vem söker vi?
Du som söker ska vara man och 20-35 år gammal. Tidigare erfarenhet inom teater/sång är ett plus, men inget måste. Vi söker även någon med erfarenhet av att sköta ljud/ljus.

Praktiskt
Manus är i grunden färdigskrivet, men kreativt utrymme finns att påverka föreställningens innehåll. Musikaliska inslag samt dekor tas fram gemensamt av oss i ensemblen under sommaren samt hösten i takt med att föreställningen tar fysisk form.
.
Reptider
Ca 6-8 möten/rep totalt under juli-augusti; from september 2-3 rep i veckan med mer intensiva repveckor 2-3 veckor innan premiär.
7 november - heldag för ljussättning
10 nov - genrep
11 nov - premiär
12 nov - föreställning
13 nov - föreställning

När sker audition?
Audition hålls fredagen 18/6 (kvällstid) samt lördag 19/6 (heldag) i Teaterverkets lokaler på Sveavägen 114.

Hur anmäler jag mig?
Om du är intresserad av att söka eller har frågor, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring till 070-273 58 67. Skriv några rader om dig själv samt berätta gärna om eventuella tidigare erfarenheter inom teater/sång/musik.

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i produktionen som skådespelare eller regissör behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.