fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

FANNY söker sin KARL (Produktion på engelska)

Till produktionen "Fannys förlorade Musik" söker vi en man, 25-35 år (men ålder är inte det viktiga) för rollen som KARL, Fannys tilltänkta fästman. Det är en liten roll, men viktig för handlingen.

"Fannys förlorade musik" är en musikal, baserad på en sann historia. Fanny är en talangfull kvinna bosatt i 1800-talets Berlin. Hon drömmer om en karriär som pianist och kompositör men p.g.a tidens strikta normer förbjuds hon att fullfölja sin bana och förväntas att anpassa sig till en framtid som mor och maka. När det står klart att hennes tillika begåvade bror Felix kommer att få en karriär inom musiken är Fannys enda utväg att få sin musik spelad i hemlighet genom hennes bror som sen gör sig en kometkarriär på deras musik. I nutid forskar en student Elizabeth i hennes öde och får upp ett spår till hennes förlorade musik. 

Även om detta är en musikal, har denna Karl har bara talade repliker.

Stycket framförs på engelska. Vi spelar 4, 5 (dubbla föreställningar) , 10 och 11 (dubbla föreställningar) december.

Kontakta regissören, Jan Schmidt 070-798 34 15 eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i produktionen som skådespelare eller regissör behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.