fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Statister sökes - Fannys Forgotten music

"Fannys förlorade musik" är en musikal, baserad på en sann historia. Fanny är en talangfull kvinna bosatt i 1800-talets Berlin. Hon drömmer om en karriär som pianist och kompositör men p.g.a tidens strikta normer förbjuds hon att fullfölja sin bana och förväntas att anpassa sig till en framtid som mor och maka. När det står klart att hennes tillika begåvade bror Felix kommer att få en karriär inom musiken är Fannys enda utväg att få sin musik spelad i hemlighet genom hennes bror som sen gör sig en kometkarriär på deras musik.

Till produktionen "Fannys förlorade musik" söker vi statister av alla åldrar och alla kön. Tanken är att statisterna ska utgöra konsertbesökare och party-gäster, några av dem kommer att få en eller ett par repliker.

"Fannys förlorade musik" är en musikal, men statisterna sjunger inte.

Stycket framförs på engelska. Vi spelar 4, 5 (dubbla föreställningar) , 10 och 11 (dubbla föreställningar) december.

Kontakta regissören, Jan Schmidt 070-798 34 15 eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i produktionen som skådespelare eller regissör behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.