fbpx
Logo

Skådespelare sökes till musikalen 'Fannys forgotten music'

Musikalen är skriven av Kristina Rosenhall och planeras att repas och spelas hösten 2021.

Fannys Forgotten Music är en musik med dialog, baserad på en sann historia. Fanny är en talangfull kvinna bosatt i 1800-talets Berlin. Hon drömmer om en karriär som pianist och kompositör men p.g.a tidens strikta normer förbjuds hon att fullfölja sin bana och förväntas att anpassa sig till en framtid som mor och maka. När det står klart att hennes tillika begåvade bror Felix kommer att få en karriär inom musiken är Fannys enda utväg att få sin musik spelad i hemlighet genom hennes bror som sen gör sig en kometkarriär på deras musik. I nutid forskar en student Elizabeth i hennes öde och får upp ett spår till hennes förlorade musik.

Repetitioner återupptas sannolikt i början av hösten 2021, premiär blir i slutet av 2021 eller tidigt 2022. Repetitioner sker kvällstid och helg, ca 2 ggr/veckan. 

Vi söker skådespelare/sångare till dessa roller:

FELIX 20-30 år. Sångroll
DOROTHEA 35-55 år. Sångroll

Audition sker 13 och 16 maj kl 18.00.

Anmäl ditt intresse till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Förutsättningar för medverkan

Du behöver inte vara medlem i TeaterVerket för att delta vid en enstaka läsning. Vill du däremot vara med löpande i denna grupp eller i en av Teaterverkets produktioner som skådespelare eller regissör är medlemskap en förutsättning. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt. 

TeaterVerket, Västmannagatan 54, 113 25 Stockholm