fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Information med anledning av Coronaviruset

 

 
Senast uppdaterad 11 januari 2022

Teaterverket följer löpande myndigheternas rapportering och direktiv gällande Coronapandemin. Här uppdaterar vi med senaste informationen gällande vår verksamhet. 

För alla besökare/användare av våra lokaler gäller: om du har symtom på förkylning/influensa/luftvägsinfektion ska du stanna hemma! 
Vi uppmanar alla som vistas i våra lokaler att följa myndigheternas rapportering och rekommendationer.
 
Publik måste uppvisa vaccinationsbevis 
Enligt myndigheternas riktlinjer från 23 december måste nu all publik som är 18 år eller äldre uppvisa giltigt vaccinationsbevis + legitimation vid ett teaterbesök hos oss, alternativt ett läkarintyg som styrker att personen av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot Covid-19. Detta gäller på alla våra tre scener. 
 
Om du hade bokat en biljett före detta infördes, och inte har något vaccinationsbevis, får du pengarna tillbaka för din biljett. Kontakta Kulturbiljetter så hjälper de dig: 08-50 25 40 80 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi säljer i nuläget begränsat antal biljetter. Detta möjliggör att publiken ska kunna hålla avstånd till varandra med en meter i alla riktningar. Sällskapen som sitter tillsammans får bestå av max 8 personer per grupp. 
Antal bokningsbara biljetter per scen och föreställning hos oss: 
  • Stora scenen Svea max 45 personer i publiken. (110 platser)
  • Lilla scenen Svea max 20 personer i publiken. (50 platser)
  • Västman max 16 personer i publiken. (37 platser)
 
Allmänna rekommendationer
Vi uppmanar alla våra medlemmar och besökare att hålla sig uppdaterade på de senaste råden och rekommendationerna riktade till allmänheten:
Aktuella rekommendationer till allmänheten, på Folkhälsomyndigehetens hemsida

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska.
Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig för att göra en ombokning till nytt datum, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett. Kontakta Kulturbiljetter så hjälper de dig: 08-50 25 40 80 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Medlemmar som repeterar inom Teaterverket: 
Vi råder er att närmsta tiden från 12 januari i första hand om möjligt träffas online istället, eller pausa repetitioner tillfälligt. Vid eventuella repetitioner på plats, begränsa er till så liten grupp som möjligt på plats och håll avstånd när ni ses. Se mer info i mail vi skickar ut till ansvariga i varje grupp. 

Har du frågor kring detta, hör av dig till:
Moa: moa(a)teaterverket.se 
Fanny: fanny(a)teaterverket.se