fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Information med anledning av Coronaviruset

För alla besökare/användare av våra lokaler gäller: om du har symtom på förkylning/influensa/luftvägsinfektion ska du stanna hemma! Vi uppmanar alla som vistas i våra lokaler att följa myndigheternas rapportering och rekommendationer.

 
(Senast uppdaterad 8 mars 2021) Teaterverket följer löpande myndigheternas rapportering och direktiv gällande Coronavirusets utbrott i Sverige. Här uppdaterar vi med senaste informationen gällande vår verksamhet.
  
FÖRESTÄLLNINGSSTATUS PÅ VÅRA SCENER VÅREN 2021:

Vi spelar våra föreställningar enligt plan med begränsad publikmängd utifrån om restriktionerna tillåter. 

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett. Kontakta Kulturbiljetter så hjälper de dig: 08-50 25 40 80 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
STATUS REPLOKALER & REPETITIONER: 
 
Måndagen den 16/11 gick regeringen ut med att gränsen för allmänna sammankomster minskas till max 8 personer. Rekommendationer råder också om att begränsa antalet sociala kontakter. Läs mer här
 
Med anledning av detta råder vi alla  Teaterverketgrupper att om möjligt begränsa eller helt avstå från fysiska repetitioner tills vidare. Det har både att göra med det själva fysiska mötet som uppstår + resor till och från replokalen som till stor del sker kollektivt. Vi vill starkt rekommendera att ni ses online i den mån ni kan, alternativt pausar repetitionerna tills vidare. Om ni ses fysiskt så rekommenderar vi att ni då ses så få som möjligt åt gången. Dela till exempel upp arbetet i scener så att bara några få åt gången behöver ses och repetera. Och kom naturligtvis ihåg att följa rekommendationerna om noggrann handtvätt osv, och håll avstånd till varandra så mycket det går när ni träffas. 

Vi riktar detta till alla grupper oavsett hur många ni är, dvs även till er som är färre än 8 personer.

Läget är allvarligt och restriktionerna är fortsatt omfattande. Vi måste alla anstränga oss för att hålla i och hålla ut och tillsammans få utvecklingen att vända samt skydda oss själva och dem runt oss. 

 
Har du frågor kring detta, hör av dig till:
Moa: moa(a)teaterverket.se 
Fanny: fanny(a)teaterverket.se