fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Pjäsen Måsen söker skådespelare

Projektet är igång, med repetitioner online -  ta chansen och sök! 

Måsen är en av Tjechovs mest kända pjäser. En dramatisk kärlekskarusell, där alla älskar någon de inte kan få och samtidigt som de brottas med livets stora frågor. 

Måsen söker skådespelare till roller:
 


Rollen som Sjamrajev: Man, spelålder 50-75.

Pjäsen regisseras av Seija Själander, dramapedagog och regissör som tidigare regisserat ”En liten slant” och ”Drottning K” på Teaterverket, två mycket lyckade produktioner!

Repetitionerna drar igång och äger rum : tisdagar mellan 18-22 och onsdagar 18-21 fram till midsommar och sen från mitten augusti igen fram till premiären i september. Repuppehåll under sommaren 24 juni-16 augusti. Med hänsyn till Corona kommer vissa repetitioner att ske online via Zoom.

Föreställningarna kommer att spelas under perioden 23 september - 3 oktober på Teaterverket Svea.

Även audition sker nu online. Sökande behöver ha tillgång till dator för att kunna delta. 

Skicka din intresseanmälan med information om tidigare erfarenheter till regissören Seija Själander: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse. Om det sedan blir bestämt att du ska göra någon av rollerna i uppsättningen behöver du bli medlem i Teaterverket 2019. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, för övriga personer i en produktion är det valfritt med medlemskap. Du kan läsa mer om medlemskap i Teaterverket via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.