fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Skådespelare sökes


Skådespelare sökes för att spela flera olika roller unga som vuxna. Pjäsen handlar om hur det är att leva som ung med en funktionsvariation. Den berör teman som utanförskap, mobbning och psykisk ohälsa. I pjäsen bjuds på en blandning av humor och allvar. Repetitioner startar i slutet av sommaren eller början av hösten. Föreställningar planerade sen höst/vinter.

Spelålder: 20-30 år

Audition sker löpande. Datum enligt överenskommelse. Ni ska lära er ett manusutdrag som jag skickar efter första kontakt.

Intresserad av att söka? 
Kontakta regissören Maya Hultman: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i produktionen som skådespelare eller regissör behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.