Regissör sökes till nyskriven monolog

Regissör och bollplank sökes till nyskriven monolog om kärlek och högkänslighet!

Om mig
Mitt namn är Evelina och jag är en 28 årig som älskar att skapa och skådespela. Som person beskrivs jag av mina vänner som en glädjespridare. Har sedan tidigare erfarenhet av skådespel. Studerat både skådespel i gymnasiet och ven studerat skådespeleri med mer film fokus på folkhögskola samt studerat grunder i manusskrivande. Har även medverkat i enstaka statistjobb, men är redo nu för att skapa något eget från grunden och hoppas jag hittar någon som vill haka på denna resa att få denna monologen till liv.

Om monologen
Monologen handlar om den 28 åriga Sara(namnet kan komma ändras) som går igenom en inre resa. En känslomässig resa om hur hon fann kärleken, men främst en resa om hur hon fann sig själv, eller rättare sagt började acceptera sig själv fullt ut för den hon egentligen är. Hon går igenom en inre kris med att inte kunna acceptera sig själv fullt ut på grund av sitt medfödda personlighetsdrag – sin högkänslighet.

Sara tar med oss på hennes livs resa och delar med sig av upplevelser från hennes dejtingliv och hur hennes högkänslighet varit ett hinder för henne under resans gång.

Hon är en person som  jämför sig med alla andra. Hon ser hur alla omkring henne funnit ”the one” medan hon själv trampas med rädslan att alltid förbli ensam och aldrig hitta någon att dela livet med. Hon tror inte att någon kommer finna henne intressant nog på grund av sitt unika personlighetsdrag, högkänsligheten.

Vi får ta del av hennes osäkerheter och saker hon gått igenom i en tidigare relation som satt sina spår sedan flera år tillbaka och hur det har format henne till den hon är idag.

Söker en regissör som vill haka på att skapa och forma detta projekt med mig. Har ett andra utkast till manus nästan klart och har vissa delar i manuset som är tänkt att improviseras fram och vill gärna ha någon som är villig att regissera mig och även vara mitt bollplank genom denna process.

Tidsplan: Datumen för rep och premiär är ännu inte satta men hoppas på att kunna ha premiär under nästa år 2024. Hur ofta vi ska repa är något vi kan komma överens gemensamt men mitt förlag är 1-3 gånger i veckan. Går att anpassa också. Vi får testa oss fram och se hur vår arbetsprocess skulle kunna se ut för oss.

Kontakt: evelina_peltola@hotmail.com

Ser framemot att få höras mer!

MVH/ Evelina

Förutsättningar för medverkan i en produktion: All medverkan i Teaterverkets produktioner sker ideellt och om du blir aktuell för medverkan behöver du bli medlem i föreningen om du inte redan är det. Dock behöver du inte vara medlem för att gå på audition eller anmäla intresse, det blir du först när det är bestämt att du ska medverka i en produktion.  Läs mer om medlemskap här.

Tack för din intresseanmälan!

Vi hör av oss till dig efter den 7 augusti!