fbpx

Är du intresserad av att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

Scen & lokaler

Teaterverket har lokaler på tre adresser i centrala Stockholm: Teaterverket Västman (Västmannagatan 54 - en scen och två reprum), Teaterverket Olof (Olof Palmes Gata 20 - tre reprum) och Teaterverket Svea (Sveavägen 114 - två scener och ett reprum).

Foton på rummen hittar du nedan och några fler bilder från Västmannagatan 54 kan du kika på här

Vill du gästspela/hyra in dig på Teaterverket Svea, klicka här

Boka reptider på Teaterverket Olof

Endast medlemmar i Teaterverket kan boka tider här. Är ni tre eller fler medlemmar som ska använda den bokade tiden ska du ha en studiecirkel - hör av dig så hjälper vi dig starta en. 

1. Titta först på aktuellt schema via länkar nedan, för att se när det finns reptider lediga som passar dig
2. Maila sedan till moa(a)teaterverket.se och/eller fanny(a)teaterverket.se och skriv i mailet önskade:
- Datum
- Start- och sluttider
- Vilket rum som önskas för respektive bokning

Du får svar på mailet så snart bokningen är genomförd. Maila gärna med minst 1-2 dagars framförhållning, viss handläggningstid behövs för bokningar. Du får gärna boka för en längre period med en gång. Bokningar administreras endast på vardagar, vill du boka för helgen behöver du maila önskemål senast fredag förmiddag, gärna redan på torsdagen. 

Om du inte hunnit boka i tid och ser att det är ledigt på schemat kan du alltid gå dit och chansa. På obokade tider gäller först till kvarn på plats i lokalen.

Vi har en maxgräns per person/grupp på 4 h per bokningstillfälle och 12 h per vecka. Vill du boka mer än så kan du preliminärboka ytterligare tid. Det innebär att någon annan medlem kan ta över din prel-tid. Om ingen annan önskar den tiden får du/din grupp behålla den. Vill du boka mer än 12 h någon vecka, ange i ditt mail vilka tider som ska bokas som preliminära. 

Teaterverket Olof-rummens bokningar finns i varsin google-kalender

Stora rummet på Olof, klicka här
Blackboxen på Olof, klicka här
Lilla rummet på Olof, klicka här

Boka & avboka via Fanny eller Moa: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

AVBOKNING & 30-MINUTERSREGEL på OLOF:
Du ska avboka om du har en bokad tid du inte kommer att använda. Maila Fanny & Moa. Viktigt, så att andra får chansen istället! 
Om du inte har dykt upp till din bokade tid när det gått 30 minuter, får en annan medlem/grupp ta över rummet. 

REPTIDER I JUL OCH NYÅR? Maila önskemål senast 20 december, sen går vi på ledighet. Från 3 januari kan nya bokningar åter läggas in, då är Moa tillbaks efter julledigheten. Fanny börjar jobba igen 10 januari. 

Boka rep och föreställningar på Teaterverket Västman

Reptider för pågående termin bokas via ABF Stockholm, du hittar den bokningen här.  Kom ihåg att du behöver ha en studiecirkel för att boka reptider i våra lokaler! Hör av dig till oss så får du hjälp att starta en. Föreställningstider bokas alltid via Teaterverket, maila till moa(a)teaterverket.se. Endast medlemmar i Teaterverket kan boka och spela föreställningar på Västman. 

Du som är medlem i Teaterverket har förtur fram till 30 november 2021 att boka rep- och föreställningstider på Västman för vårterminen 2022. Sen går administration av bokningarna över till ABF den 1 juni och från och med då kan alla ABF-studiecirklar börja boka tider för hösten. Vill du som Teaterverketmedlem önska föreställningstider och/eller reptider med förtur (fram till 30 nov) för våren 2022, maila önskemål till moa(a)teaterverket.se.  

Boka rep och föreställningar på Teaterverket Svea

Är du medlem i Teaterverket och har önskemål om att spela föreställning och repa på Teaterverket Svea, hör av dig till Moa eller Fanny, se mailadresser ovan. 

AVBOKNING & 30-MINUTERSREGEL på SVEA:
Du ska avboka om du har en bokad tid du inte kommer att använda. Maila Fanny & Moa. Viktigt, så att andra får chansen istället! 
Om du inte har dykt upp till din bokade tid när det gått 30 minuter, får en annan medlem/grupp ta över rummet. 

REPTIDER I SOMMAR? Maila önskemål senast 1 juli, sen går vi på semester. 

Är du intresserad av att hyra någon av scenerna på Svea för gästspel? Skicka en förfrågan till scenmästare Mats Ekberg, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bilder på rummen 

TEATERVERKET SVEA

Stora scenen Svea

Stora scenen

Lilla Scenen Svea

Lilla scenen 2

Lilla Scenen Svea

Lilla Scenen

Reprummet Svea

Reprummet 2

Reprummet Svea

Reprummet 1

Loge 1 Svea

Logen1

Loge 2 Svea

Logen2

 

TEATERVERKET VÄSTMAN

Scenen Västman

Scenen

Inre reprummet Västman
Inre reprummet

Lilla reprummet Västman

lilla reprummet

 

TEATERVERKET OLOF

Stora reprummet Olof

Stora reprummet

Blackboxen Olof

Mellan rummet

Lilla reprummet Olof


 Lilla reprummet Olof Palmes gata 20