Skådespelare sökes för De onödiga munnarna

En kvinnlig skådespelare sökes till att spela Jeanne i ”De onödiga munnarna” av Simone de Beauvoir. Spelålder 20-30 år. Repetitioner under hösten på måndagskvällar. Premiär den 18 januari. Vi söker också två manliga skådespelare som kan vara mellan 20 och 80 år för att göra flera mindre roller som soldater, rådmän, köpmän, med mera. Pjäsen behandlar teman som: Vad kan man offra för det stora projektets skull? Vad är människans värde? Demokrati kontra diktatur. 
 
Samhällsförändringarna i pjäsen påverkar de mänskliga relationerna och tvärtom. Det är en berättelse fylld med action, kärlek och hat i 1300-talets Flandern.  Mer information: regissör Carl Fredrik Svärd, carlfredriksvard1@gmail.com eller 079-340 38 00.
 
Repetitioner främst på måndagskvällar kl 19 under hösten ifrån mitten av augusti. Under december utökas antalet reptillfällen med enstaka torsdagar och lördagar.
 
Genrep den 13 januari 2025
Premiär den  18 januari 2025
Ytterligare föreställningar den 19, 23, 24 och 25 januari 2025
 
Förutsättningar för medverkan i en produktion: All medverkan i Teaterverkets produktioner sker ideellt och om du blir aktuell för medverkan behöver du bli medlem i föreningen om du inte redan är det. Dock behöver du inte vara medlem för att gå på audition eller anmäla intresse, det blir du först när det är bestämt att du ska medverka i en produktion.  Läs mer om medlemskap här.
 
 

Tack för din intresseanmälan!

Vi har sommarstängt fram till den 5 augusti och återkopplar till dig så snart vi kan, därefter!