Skådespelare sökes till föreställningen Oaktsam!

Två skådespelare sökes till den nyskrivna pjäsen Oaktsam!

Tänk dig att du som man vaknar upp och får reda på att du har tvingat dig på en tjej kvällen innan. Tänk dig att du som kvinna har tagit med tag med dig en okänd man hem och sen har han tvingat sig på dig utan din tillåtelse.

Ni båda vaknar upp dagen efter, vad gör ni och vad säger ni till varandra?

Det är handlingen i den nyskrivna pjäsen Oaktsam som just nu söker en manlig och en kvinnlig skådespelare i åldern 20-30. Det är två utmanande roller med mycket känslomässiga stunder och starka drivkrafter att jobba med!

Pjäsen är skriven av Joakim Berg som skrev och medverkade i föreställningen ”Jag har aldrig” som sattes upp på Teaterverket Västman nu i april! Den här gånger kommer han att regissera föreställningen själv.

Tidsplan: Repens frekvens och tidpunkt kommer att bestämmas av de som får rollerna, men Joakim föredrar en kort effektiv repperiod och satsar mot premiär i slutet av året.

Audition/testrep kommer att hållas onsdag 31:a maj och lördag 3:e juni. Maila Joakim för mer info!

Om du vill kan du läsa första utkastet på manuset i sin helhet här!

Kontakt: joakim.berg@telia.com

Förutsättningar för medverkan i en produktion: All medverkan i Teaterverkets produktioner sker ideellt och om du blir aktuell för medverkan behöver du bli medlem i föreningen om du inte redan är det. Dock behöver du inte vara medlem för att gå på audition eller anmäla intresse, det blir du först när det är bestämt att du ska medverka i en produktion.  Läs mer om medlemskap här.