Uppsättningen ’Nick the dick’ söker skådespelare och musiker

Nick the Dick är en delvis självbiografisk pjäs om att vara förälskad i en narcissist, om eroderande självkänsla och om att hitta stöd i kvinnlig vänskap, men också i viss mån om kulturkrockar, drogmissbruk och att vara ensam mamma.

Föreställningen kommer ha musikaliska och förhoppningsvis komiska inslag. Manuset är under ”konstruktion” och tanken är att ensemblen ska vara delaktig i utformandet genom improvisationer och förstås genom att komma med idéer i allmänhet.Förutom skådespelare sökes scenograf och kostymör, längre fram även någon som kan sköta ljud och ljus.

Dramatiskt innehåll med komisk ton är strävan.

Arbetet med uppsättningen leds av Charlotta Lindström som står för manus och regi. Tanken är att ensemblen även får vara med och samskapa genom att improvisera fram delar av scener.

Söker skådespelare till rollerna:
– Nick spelålder 25-35 år
– Kvinna spelålder 40 år

Tidplan:
Vill dra igång så snart som möjligt, ingen brådska med när det ska vara klart. Spikar en tidplan när rätt grupp har hittats. Repetera kväll/helg främst, dagtid kan funka också för Charlottas del.

Vill du vara med? Skicka ett mail till Charlotta där du berättar om digsjälv och dina tidigare erfarenheter inom skådespeleri: charlottalindstrom@hotmail.com