Vill du sätta upp nyskriven komedi om politiskt maktspel?

Är du intresserad av att sätta upp den nyskrivna komedin ”Luftkonditionering” om politiskt maktspel i klimatförändringarnas tid?

Per Hols har skrivit komedin ”Luftkonditionering” om politiskt maktspel i klimatförändringarnas tid. Handlingen utspelas några år framåt i tiden, och i dramats centrum står premiärminister George Newton som är beredd att offra både demokratin och sitt liv för att rädda klimatet, men stöter på patrull.

Pjäsen har fem större roller, fyra mindre roller och fyra småroller (de sistnämnda med ingen eller någon enstaka replik). Alla är inte på scen samtidigt, så det finns möjlighet till dubbleringar.

Om du tycker att det låter intressant och vill få tillgång till pjästexten är du välkommen att höra av dig till Per via mejl: per.hols@telia.com

Till en början söker vi främst någon/några som vill leda och samordna en eventuell uppsättning av pjäsen på Teaterverket – dvs om du antingen är intresserad av att regissera eller att vara sammankallande/administrativt ansvarig. Om vi hittar en sådan person kan det i nästa steg bli aktuellt att gå ut och söka efter skådespelare för medverkan. 

Allt skapande i Teaterverket sker ideellt och du behöver vara medlem i föreningen för att medverka i och regissera produktioner. Läs mer om medlemskapet här.