Yttre öga sökes till nystartad produktion!

Hej! Vi är två tjejer som precis har satt igång ett nytt teaterprojekt där vi båda planerar att stå på scen. Vi båda har tidigare goda erfarenheter av skådespeleri och därför söker vi nu någon som kan ha ett öga utåt. Med andra ord behöver vi hjälp med regi, kostym, scenografi mm. Vi planerar att ha premiär i slutet av november och ska snart sätta igång med repetitioner.
 
Om du känner att du vill öva på bli regissör, scenograf, kostym mm så är du varmt välkommen att kontakta oss genom denna mejl: aliceandrea.storby@gmail.com
Det är inget tvång att vara med på varje repetition, vi uppskattar all hjälp vi kan få.
 
Om föreställningen Fredag klockan fyra:
På en bänk i en park möts två kvinnor. En missbrukande f.d. prostituerad och en försäkringstjänsteman. Komna från olika håll, från olika sociala klasser finns det kanske ändå något som förenar. För vem man än är så kan man alltid tappa greppet, och förlora sugen. Och saknaden och smärtan känner inga sociala skrankor. En tragedi med bitsk, men värmande och frisk humor.
 
Ser fram emot att höra från er,
Mvh Alice Andrea & Ronja
 
Förutsättningar för medverkan: All medverkan i Teaterverkets produktioner sker ideellt och om du blir aktuell för medverkan behöver du bli medlem i föreningen om du inte redan är det. Läs mer om medlemskap här.