Nypremiär

Det är bröllopsdag! Anders och Bea ska precis gifta sig, allt är klart, släkten väntar i kyrkan, nu ska bara slipsen knytas och… PLING! Inuti Beas telefon lurar en mörk hemlighet. Tinder. En applikation där du själv väljer vem du vill vara och vem du vill vara med.

Fuck Tinder är en farsartad komedi i två akter som handlar om kärlek, sex och frihet i en tid där valmöjligheterna är oändliga.  Två skådespelare spelar 26 roller i ett försök att ta reda på sanningen om Tinder. Hur vet du vem som är den rätta när möjligheterna är oändliga? Hur länge kan du skrolla innan du måste göra ett val? Och är valet ens ditt eller är det egentligen Tinders?

Fuck Tinder hade urpremiär 2017 och har utvecklats många gånger sedan dess och spelats både i Sverige och i Finland. I mars är den tillbaka på Teaterverket Svea – på samma scen där urpremiären ägde rum, dåvarande Teater Pero! Varmt välkomna alla singlar, icke-singlar och wannabe-singlar! Och även ni som tror er hittat den rätta! Den här föreställningen är till er!

Föreställningslängd: ca. 2 timmar inkl. 20 min paus

Uppsättningen producerades av Teaterverket i samarbete med ABF Stockholm.

Plats

Spelades på Teaterverket Svea – stora scen
Adress Sveavägen 114

Team

Av och med: Eline Lundeberg och Albert Häggblom

Ljud- och ljusdesign: Henrik Wenne

Föreställningstekniker: Tove Ultvedt

Regiöga: Per Lagergren

Scenografi: Anna Wennerhed

Fler föreställningar