Nyfiken på
medlemskap?

På Teaterverket har du möjlighet att bli medlem och delta i teaterprojekt tillsammans med andra. Vår förening har inte bara tre scener och sex replokaler, vi är även ett unikt nätverk där teaterintresserade kan träffas och samskapa.

Intresserad av
att bli medlem?

Så här gör du i 3 steg

Verksamheten
i korthet

All medverkan i förening sker ideellt. Produktioner och grupper startas på initiativ av en eller flera medlemmar, som därmed blir konstnärliga ledare över sin idé. Teaterverkets anställda personal stöttar medlemmarna i genomförandet av idén. De flesta grupper som startas har som mål att sätta upp en föreställning på en av Teaterverkets scener. Utöver det finns det även teatergrupper som träffas i andra syften, bara för att ha roligt och utvecklas.

1. Kom på
introduktion

På introduktionsmötet får du reda på allt du behöver veta om verksamheten och kan därefter ansöka om medlemskap. Mötet hålls online 1 gång i månaden och tar ca en timme.

Fyll i intresseanmälan till höger (mobil nedan) om du vill få en kallelse till nästa möte. Du kan också klicka på datumen nedan för att få upp möteslänk mm. 

Datum för kommande introduktionsmöten

Inget evenemang hittades!

2. Ansök om
medlemskap

Du har nu varit på introduktionsmöte och vet hur verksamheten fungerar. Känns det som att vi är rätt ställe för dig kan du nu bli medlem, du får en länk till medlemsansökan per mail efter introduktionsmötet.

3. Betala
medlemsavgiften

Du får betaluppgifter per mail så snart du skickat in medlemsansökan. Första året kostar det 1000 kr att gå med , därefter 900 kr att förnya medlemskapet varje år.

Hur kan du
komma igång?

Kom på en Uppstartsträff!

Fyra gången om året arrangerar vi så kallade Uppstartsträffar. Här kan du som har en idé till ett teaterprojekt presentera den. Om du är intresserad av att delta i något kommande projekt kan du delta som lyssnare.

4-Teaterverkare