Nyfiken på
medlemskap?

På Teaterverket har du möjligheten att bli medlem och delta i teaterprojekt tillsammans med andra. Vår förening har inte bara tre scener och sex replokaler, vi är även ett unikt nätverk där teaterintresserade kan träffas och samskapa.

Intresserad av
att bli medlem?

Så här gör du i 3 steg

Verksamheten
i korthet

All medverkan i förening sker ideellt. Produktioner och grupper startas på initiativ av en eller flera medlemmar, som därmed blir konstnärliga ledare över sin idé. Teaterverkets verksamhetsledare och producent stöttar medlemmarna i genomförandet av idéen. De flesta grupper som startas har som mål att sätta upp en föreställning på en av Teaterverkets scener. Utöver det finns det även teatergrupper som träffas i andra syften, bara för att ha roligt och utvecklas.

1. Kom på
introduktion

På introduktionen får du reda på allt du behöver veta om verksamheten för att kunna ansöka om medlemskap. Mötet hålls 1 gång i månaden och tar en timma.
Fyll i intresseanmälan till höger (mobil nedan) för att få en kallelse till nästa möte.

Datum för kommande introduktionsträff

Inget evenemang hittades!
Visa fler

2. Ansök om
medlemskap

Du har nu varit på en introduktion och vet hur verksamheten fungerar. Känns det som att det är något för dig kan du nu fylla i vår medlemsansökan, du får en länk till ansökan per mail efter introduktionen.

3. Betala
medlemsavgiften

Du får betaluppgifter per mail så snart du skickat in medlemsansökan. Första året kostar det 1000 kr att gå med , därefter 900 kr att förnya medlemskapet varje år.

Hur kan du
komma igång?

Kom på en Uppstartsträff!

Fyra gången om året arrangerar vi så kallade Uppstartsträffar. Här kan du som har en idé till ett teaterprojekt presentera den. Om du är intresserad av att delta i något kommande projekt kan du delta som lyssnare.

4-Teaterverkare