Uppstartsträffar

För nya produktioner och grupper

Uppstartsträffen är en unik mötesplats. Syftet med träffen är att möjliggöra en första kontakt mellan de som har idéer och de som vill hitta ett nytt teaterprojekt att engagera sig i. När du anmäler dig kan du uppge om du vill presentera en projektidé på träffen. Det kan exemplevis vara en pjäs du skrivit, något du vill regissera eller en teatergrupp som du vill starta på Teaterverket. Alla initiativ kring teater och föreställningar, med syftet att spelas på en av våra scener, är välkomna.

Till våra Uppstartsträffar välkomnar vi alla som är intresserade av att på något vis medverka i en kommande produktion/grupp på Teaterverket – scenografer, skådespelare, dramatiker/författare, kostymörer, regissörer, sminkörer, rekvisitamakare, ljus- och ljudtekniker – you name it!

Nästa Uppstartsträff

Inget evenemang hittades!

Allt konstnärligt arbete i Teaterverket sker på ideell basis. På våra återkommande introduktionsmöten berättar vi mer om hur Teaterverkets verksamhet och medlemskapet fungerar. Att delta på ett intromöte är första steget för att kunna bli medlem, du hittar kommande datum här eller bland evenemang på vår Facebooksida.

Du behöver inte vara medlem i Teaterverket för att delta på Uppstartsträffen. Vill du efter träffen medverka i en produktion eller grupp behöver du dock bli medlem. Mer info om medlemskap hittar du här.

Tack för din intresseanmälan!

Vi har sommarstängt fram till den 5 augusti och återkopplar till dig så snart vi kan, därefter!