Urpremiär

Under en lagom blöt tjejkväll berättar Charlotta i tillbakablickar historien om hur hon träffade och föll för sin sons pappa, en på ytan charmerande man vid namn Nick. Som tyvärr visar sig vara något av av en dick… 

Nick the Dick är en musikteaterföreställning skriven och regisserad av verklighetens Charlotta samt med tio specialskrivna låtar av Fredrika Johansson (Fredrika Rei). En delvis självbiografisk föreställning om en ung tjej på resa i Australien som stöter ihop med Nick från England. Genom personliga, och ibland smärtsamma, minnen och sånger berättar Charlotta för sina vänner om hur hon gick från att bli blint förälskad till att se sanningen om den man som blev pappa till hennes barn.

Hur är det att inse att mannen du trodde du skulle leva resten av ditt liv med i själva verket är en självcentrerad narcissist? Och hur känns det att inse att du aldrig var något mer än en semesterromans, ett one night stand som blev kvar? 

Nick the Dick är en nyskriven pjäs regisserad av Charlotta Lindström, med tio specialkomponerade låtar av Fredrika Johansson (Fredrika Rei). 

Föreställningslängd: ca. 1 timme och 15 minuter utan paus.

Uppsättningen producerades av Teaterverket i samarbete med ABF Stockholm.

Teaterverkets lokaler är tyvärr inte tillgänglighetsanpassade.

Plats

Spelades på Teaterverket Svea – stora scen
Adress Sveavägen 114

Team

På scenen:
Emma Karlsson
Matilde Feeley
Viktor F Larsson
Caroline Stillman
Jenny Josephine Hallberg
Charlotta Lindström

Manus och regi: Charlotta Lindström

Musik: Fredrika Johansson (Fredrika Rei)

Scenografi: Mathilda Arnerdal