Tid och plats: 12 november kl. 14-15:30 på Teaterverket Svea

Pris: Gratis för Teaterverkets medlemmar. Övriga betalar 40 kr.

Anmälan: Först till kvarn! Anmäl dig via formuläret HÄR.

Om workshopen
I den här workshopen kommer vi närma oss genren Spoken Word, som är poesi skrivet för att läsas på scenen. Man kan säga att det är som att rap, teater och klassisk poesi skulle få ett barn tillsammans. Ibland är barnet mer likt mamman, ibland pappan och ibland en helt egen blandning. Genom skrivövningar och teaterlekar kommer vi att närma oss denna genre. Du behöver inte ha någon tidigare skrivarvana för att delta, bara ett öppet sinne och ett intresse.

För den som vill kommer det att finnas möjlighet att uppträda under kvällens teaterkavalkad med sitt nyskrivna material!

Astrid Joelsson har skrivit texter sedan hon var liten och kom in på Spoken word-scenen för första gången för 7 år sedan. Sedan dess har hon hållit åtskilliga workshops i skrivande, kommit åtta i SM i Poetry slam 2018 och uppträtt med egna och andras dikter på många olika scener i främst Stockholm, Sörmland och Östergötland.

Workshopen är en del av Teaterverkets dag på Teaterverket Svea. Gå med i evenemanget på Facebook för att följa med i uppdateringar om annat kul som händer under dagen och bjud gärna med dina vänner.