Är du sugen på att bli medlem i TeaterVerket? Klicka här

Menu

DROTTNING K

DrottningK1230x461

Att äga sitt liv  är det en rättighet, är det en rimlig strävan? Drottning K vill leva sitt liv som hon vill, men krockar med omgivningen.
Tre extrainsatta föreställningar spelas 30 sept, 4 okt och 6 okt efter högt publiktryck i våras!

bokabiljetter 

Läs mer: DROTTNING K

EVA & ADA

EvaAda 1230x461

Ännu ett uppbrott mellan Eva och Ada. Vad är det som gör att hon inte bara kan gå vidare? En unik rörelsebaserad föreställning som belyser det samhällsaktuella ämnet, destruktiva relationer, på ett sätt som aldrig visats tidigare. Spelas 15, 16, 20 och 21 september. 

bokabiljetter

Läs mer: EVA & ADA

OBERÖSTERREICH

Oberösterreich hemsida

 Två människor väntar på ett barn. De har olika syn på hur de ska förhålla sig till detta och deras förhållande prövas. Den manlige figuren i pjäsen, Heinz, har stora problem. Det Kroetz vill visa är att hans problem delas av många i världen som är som honom. En del människor pratar mycket men förstår inte andra människors problem, de bara talar. Med tystnad och mim på scenen vill han visa hur personerna uttrycker sig eftersom de inte förmår uttrycka sig med ord. Orden räcker inte.

Spelas 11-13 oktober. Biljetter bokas via Kulturbiljetter: 

logga lågupplöst rev 9.1

Läs mer: OBERÖSTERREICH

UTGÅNGSPUNKT

Utgångspunkt hemsida

Vi dödliga tänker på döden. Fantiserar om döden, skriver pjäser om döden. Från teatersalongen följer vi gärna figurer med konturer, på framåtriktade vägar. Men vad händer om man i stället gör en brustablett av alltihop, och släpper ned den i Styx? Efter att först ha borrat upp en vak? — Låt oss ...!

Spelas 19-28 oktober. Biljetter bokas via Kulturbiljetter: 

logga lågupplöst rev 9.1

Läs mer: UTGÅNGSPUNKT

MÅNSKEN O TÖRNEN

Stjärnglans hemsida

Om människors behov att nå fram, förstå och möta varandra. Vi får följa två makars svårkantade väg — fylld av anklagelser — genom livet, hur de kommer till insikt.
Spelas 8 och 9 december. Biljetter bokas via Kulturbiljetter: 

logga lågupplöst rev 9.1

Läs mer: MÅNSKEN O TÖRNEN

DEN KAUKASISKA KRITCIRKELN

Kricirkeln hemsida

Revolution. Förstaden brinner. Soldaterna närmar sig. På borggården är ett litet barn kvarlämnat. Självaste ättlingen – Guvernörens egen son. Köksflickan Grusche tar upp pojken och beger sig iväg på flykt upp i bergen. Den Kaukasiska Kritcirkeln spelas 9-24 november. Biljetter bokas via Kulturbiljetter: 

logga lågupplöst rev 9.1

Läs mer: DEN KAUKASISKA KRITCIRKELN