Inspirationskväll fokus Skådespeleri

Våra inspirationskvällar har likt namnet till syfte att inspirera oss i vårt skapade av teater. Vi bjuder regelbundet in till samtal med utgångspunkt från olika områden inom scenkonst. Eventen öppna för alla som är intresserade av teater och vill inspireras av personer som arbetar aktivt i branschen. I en del av våra evenemang har vi även våra medlemmar som paneldeltagare.

Under denna kväll har samtalet fokus skådespeleri

Deltagare: Anna Sise, Charlotta Jonsson, Martin Redhe Nord, Philip Oros.

Tid: 19-21

Plats: Teaterverket Svea

Fri entré för Teaterverkets medlemmar övriga betalar 40 kr genom att swisha på plats.

Anmäl dig här

NB!
Det tillkommer en ”no show” avgift på 150 kr för den som anmält sig utan att komma till eventet. Vid avanmälan kontakta fanny@teaterverket.se senast 24 h innan eventet.

OM DELTAGARNA

Anna Sise är utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm. Hon har bland annat arbetat på Uppsala Stadsteater, Stockholms Stadsteater, Dramaten, Malmö Stadsteater och Riksteatern. Hon har medverkat i diverse film- och TV sammanhang bl.a. Skeppsholmen, Äkta människor och Eagles. senast aktuell i Den tunna blå linjen på SVT.

Charlotta Jonsson är utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg och The Neighborhood Playhouse School of the Theatre i New York. Hon har bl.a. arbetat på Dramaten, Maximteatern, Teater Playhouse och Chinateatern. Hon har även varit med i ett antal filmer och TV-serier bl.a. Skilda Världar, Beck, Saltön och nu senast Eagles och Morden i Sandhamn.

Martin Redhe Nord är utbildad musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Har medverkat i musikaler som bl.a Mamma Mia, West Side Story, Cats, Häxorna i Eastwick och fick ett större genombrott i huvudrollen som Quasimodo i Ringaren i Notre Dame på Göteborgsoperan. Martin jobbar även som röstskådespelare. Martin finns på Instagram och Tik Tok där han gör små sketcher kring vardagsbestyr och kärleksfulla parodier på kulturvärlden. Martin är just nu aktuell i musikalen Next to normalUppsala Stadsteater.

Philip Oros är utbildad vid Lee Strasberg Theatre & Film Institute i New York. Sedan flytten hem till Stockholm 2014 har han mestadels varit verksam inom TV & film, senast i Deg på SVT och Lassemajas Detektivbyrå på TV4. Syns i höst i långfilmen Dogborn och på scen på Playhouse Teater.

Datum

maj 31 2022
Expired!

Tid

19:00 - 21:00

Tack för din intresseanmälan!

Vi har sommarstängt fram till den 5 augusti och återkopplar till dig så snart vi kan, därefter!