Skådespelare och producent sökes till ”Ditt kött är också hö”

Föreställningen är skriven och kommer regisseras av Joakim Dahlberg

Handling
Eskil och Kristin är i 30-35 årsåldern och har varit tillsammans i 5 år. De har försökt att bli gravida under en tid utan att lyckats. De står nu inför ett val att genomgå en IVF behandling. Det kostar pengar och det är inte säkert att det lyckas. Det är även ett smärtsamt ingrepp som innebär mycket fokus på olika behandlingar som enligt uppgift från vården kan bli tuffa och svåra. Eskil och Kristin ger sig ut på en kortare bilsemester för att umgås och bestämma sig om de ska genomgå behandlingen.

Kristin vill bli gravid och snart kan det vara försent. Hon har satsat mycket på deras förhållande och lämnade sitt gamla liv och flyttade med Eskil till en ny stad, när han blev erbjuden ett nytt arbete på universitetet. Hon vill inget annat än att det ska funka mellan dem. Eskil vet inte längre vad han vill, både vad det gäller förhållandet med Kristin och tanken på ett bli pappa. Det stressar honom. Hans arbetet på universitetet har heller inte blivit som han tänkt sig och han längtar bort. När Eskil blir uppvaktad av en av sina kvinnliga studenter, Iza blir han både smickrad och oroad. När Iza vill inleda ett förhållande med honom försöker Eskil avsluta relationen, men Iza återkommer ständigt till honom.
Kristin upplever att Eskil blivit frånvarande och disträ. Eskil är förvirrad och känner skuld mot Kristin men även mot Iza.
På bilsemester ställs allt på sin spets. Eskil känner sig hotad och instängd i ett hörn, Kristin känner sig övergiven och Iza svävar som ett orosmoln över Eskil med sin ständiga sms och nattliga telefonsamtal.

Söker

3 skådespelare och 1 regiass/producent

En regiass/producent som tycker om att ha ett öga på praktiska göromål; boka reptider och rep lokal. Övrigt admin med publik kontakt, reklam inför föreställning. Vara behjälplig på rep med sufflera, köra teknik som ljus och ljud.

Ca ålder på skådespelare;
Kristin 25-40 år
Iza 20-35 år
Eskil 25-40

Rep vår 2022 Premiär maj-juni 2022

Maila din ansökan till: joakim.dahlbergs@outlook.com

Förutsättningar för medverkan

Du måste inte redan vara medlem i TeaterVerket för att anmäla intresse för produktionen. För att skådespela i och regissera Teaterverkets produktioner är medlemskap en förutsättning, så om du kommer med i produktionen som skådespelare eller regissör behöver du därmed bli medlem. Du kan läsa mer om medlemskapet via denna länkInga medverkande i Teaterverkets produktioner, varken på eller bakom scen, är avlönade, engagemanget sker ideellt.

Datum

jan 08 2022
Expired!

Tid

08:00 - 18:00

Tack för din intresseanmälan!

Vi hör av oss till dig efter den 7 augusti!