Skådespelare sökes för Historien om Djävulen

För vårens uppsättning av Clive Barkers ”Historien om Djävulen” söker vi nu en skådespelare. Vi har fått ett avhopp i ensemblen på grund av sjukdom och behöver därför en ersättare. Historien om djävulen är ett rättegångsdrama där vittnen från många tider, från de levande och från de döda, kallas för att avge vittnesmål i Djävulens stämningsansökan av Gud. Det är en rolig och fruktansvärd berättelse:) 

Vi behöver en ersättare så fort som möjligt!

Vi repeterar på måndagskvällar mellan 19 och 22 under hösten. Från januari lägger vi till en repetitionsdag och arbetar också på torsdagskvällar.

Föreställningen går upp på Stora scen på Svea.

Ljussättning och heldagsrepetition: 23 mars

Genrep: 27 mars

Premiär: 28 mars

Ytterligare föreställningar: 29, 30 mars och 3, 4 och 5 april

Vi välkomnar sökande i alla åldrar och av valfritt kön, men helst en kvinna! Vi vill att du ska vara tillgänglig under repetitionstiderna!

Förutom en skådespelare söker vi också efter en regiassistent med en ganska fri roll, som både är intresserad av att hjälpa till på scenen med att ibland ersätta en saknad skådespelare och som kan tänka sig att leda repetitioner i mindre grupper vid sidan av de vanliga repen. 

Kontakta uppsättningens regissör, Peter Mellbin för mer information! peter.mellbin@hotmail.com

Förutsättningar för medverkan i en produktion: All medverkan i Teaterverkets produktioner sker ideellt och om du blir aktuell för medverkan behöver du bli medlem i föreningen om du inte redan är det. Dock behöver du inte vara medlem för att gå på audition eller anmäla intresse, det blir du först när det är bestämt att du ska medverka i en produktion.  Läs mer om medlemskap här.